Over RotterDAMNgoodieS                 

Beste Rotterdammers en niet Rotterdammers.

 

Welkom op de webshop van RotterDAMNgoodieS.

​Waar kom je oorspronkelijk vandaan?!

Dat is één van de meest voorkomende vragen als je iemand net leert kennen!

RotterDAMNgoodieS promoot Rotterdamse Internationale Trots met een eigen vlaggenlijn voor de vele nationaliteiten

die Rotterdam rijk is. Met minimaal 175 nationaliteiten is Rotterdam in de afgelopen 60+ jaar veel veranderd en zijn er veel nationaliteiten bijgekomen.Onze Maasstad is in de afgelopen decennia` s een microkosmos van de wereld geworden. Iets waar we allen trots op mogen zijn!​

 

De multiculurele samenleving is een feit en wij zijn met elkaar verbonden door het Rotterdammerschap.

Het saamhorigheidsgevoel van het ons kent ons in de Maasstad kunnen we zo op deze manier blijven stimuleren. RotterDAMNgoodieS wil met dit platform de belangen behartigen van alle voorkomende nationaliteiten.

 

Hiermee willen wij een community opbouwen waarmee we een positief en leerzaam accent kunnen blijven creëren in onze samenleving. Dit doen we voor de toekomstige generaties, want echte Rotterdamse power zit hem in onze diversiteit! 

Over de Webshop

 

De webshop van RotterDAMNgoodieS is in 2 Stores en 3 Shops opgedeeld.

Let Op!

                                                                                                          

RotterDAMNgoodieS werkt samen met 2 gerenomeerde print on-demand bedrijven die kwaliteit white lable producten bedrukken.

De kleding die we laten bedrukken zijn merken zoals: Spreadshirt, Stanly&Stella, Froot of the Loom, Bella Canvas, Gildan, American Aparel en meer! 

 

Om aan te duiden dat er twee verschillende leveranciers zijn, hebben wij ervoor gekozen om dit aan te duiden met STORE en SHOP. 

De Producten worden dus apart afgerekent!! 

Heeft u zowel in de Shop als in de Store gewinkeld, dan moet u rekening houden met 2 betalingsprocedures!

U rekent dus apart af in de Store en in de Shop!

 

Er wordt altijd duidelijk aangegeven welke Kortingsacties, gratis verzenden of winacties bij de Shop of de Store hoort!

Bij inschrijving wordt u op de hoogte gehouden over deze acties.

Rotterdam Stores

In de Rotterdam Store worden Rotterdamse universele designs aangeboden op kleding, accessoires en woonaccessoires. Deze universele Rotterdamse producten (goodies) worden aangeboden met verschillende thema`s zoals: R`DAM-DOX voor de havenwerker, Playoffs voor de Sportfans en de Rotterdamse Provinciale voor Rotterdammers die oorspronkelijk uit een van de 12 provincies komen. Deze kunt u vinden op de filter aan de linkerkant van de pagina. Hier vindt u ook alle DreamSkyLine Bannervlaggen.

1/26

Hier in de Rotterdam Store treft u ook producten aan met een eigen concept Rotterdamse vlag genaamd, "DreamSkyLine General Basic (Unity Flag)". Bij elkaar zijn er 5 varianten nieuwe Rotterdamse vlaggen. Deze universele Rotterdamse vlag staat voor begrip, eenheid, liefde en respect voor elkaars afkomst, bepaalde denkwijze of geloofsovertuiging. Al deze thema`s zijn ook in de Rotterdam T-shirts&Hoodies Shop terug te vinden met verschillende basisdesigns en pakkende quotes. 

Rotterdam T-shirts&Hoodies Shop

Hier vindt u universele Rotterdamse T-Shirts, hoodies, sweaters, polo`s en accessoires.

1/22

International Store

In de international Store vindt u goodies die Rotterdamse Internationale Trots vertegenwoordigen. Hier vindt u producten met zowat alle nationale wereldvlaggen op woonaccessoires zoals:  kussens, dekens/dekenvlaggen, mokken, cellphonecases, laptopsleeves, zitzakken, vlaggen, handdoeken, handdoekvlaggen en meer.

De thema`s in de international Store zijn alle landen van de wereld, Bijzondere gemeente, MiXed-Race en de DreamSkyLine internationale vlaggenlijn.

1/23

International T-shirts&Hoodies Shop

Hier vindt u alle internationale T-Shirts, sweaters, hoodies, polo`s en accessoires.

1/15

 

​MiXed-Race T-shirts&Hoodies Shop

De MiXed-Race T-shirts&Hoodies Shop is er voor de mensen die een mix van nationaliteiten zijn. Hier vindt u een aantal combinaties van landenvlaggen op goodies. Als uw combinatie er niet bij zit, kunt u bij aanvraag uw nationale vlaggen van afkomst laten samenstellen met de "DreamSkyLine Unity". We bouwen hiermee samen aan een database voor nieuwe combinaties gemixte nationaliteiten. Het bestelformulier vindt u onderaan op de MiXed-Race pagina als u doorscrold naar beneden.

MiXed Race su kabo.jpg
MiXed Race België-Nederland.jpg

Op deze manier kunnen mannen, vrouwen en kinderen uit de vele Rotterdamse subcategorieën van nationaliteiten hun oorspronkelijke afkomst met frisse kwaliteits merchandise vertegenwoordigen, in combinatie met pure Rotterdamse kunst. 

​Samen zijn wij Rotterdam, Rotterdammers van alle komaf die elkaar UPliften. 1Love

IInternationale DreamSkyLine Vlaggen

Hier op deze pagina kunt u uw nationale DreamSkyLine vlag bestellen.