Over Rotterdamngoodies                 

 

Welkom op de webshop van Rotterdamngoodies (RDG)

​Rotterdamngoodies promoot Rotterdamse Internationale trots met een Skyline van Rotterdam. Daarnaast bieden wij ook een vlaggenlijn voor de vele nationaliteiten die Rotterdam rijk is. Met minimaal 175 nationaliteiten is Rotterdam in de afgelopen 60+ jaar veel veranderd en zijn er veel nationaliteiten bijgekomen.

Onze Maasstad is in de afgelopen decennia` s een microkosmos van de wereld geworden. 

Rotterdamngoodies wil met dit platform de belangen behartigen van alle voorkomende nationaliteiten.

Hiermee willen wij een community opbouwen waarmee we een positief en leerzaam accent kunnen blijven creëren in onze samenleving. Dit doen we doormiddel van kunst, tekst en beeldende kunst.  Draag met trost de skyline van Rotterdam op uw vlag van afkomst, of geef deze cadeau. Hoe dan ook koopt u meer dan een willekeurig product bij Rotterdamngoodies.

Een van de meest voorkomende vragen als je iemand net leert kennen is waar kom je vandaan?! Ons cultuur en achtergrond vormt en verbind ons. 

Het saamhorigheidsgevoel van het ons kent ons in de Maasstad kunnen we op deze manier blijven stimuleren.

Dit is waar Rotterdamngoodies voor staat! We Are All Connected!

 

Dit doen we voor de toekomstige generaties, want echte Rotterdamse power zit hem in onze diversiteit! 

Over de Webshop

 

De webshop van RotterDAMNgoodieS is in 2 Stores en 2 Shops opgedeeld.

Let Op!

                                                                                                          

RotterDAMNgoodieS werkt samen met 2 gerenomeerde print on-demand bedrijven die kwaliteit white lable producten bedrukken.

De kleding die we laten bedrukken zijn merken zoals: Spreadshirt, Stanly&Stella, Froot of the Loom, Bella Canvas, Gildan, American Aparel en meer! 

 

Om aan te duiden dat er twee verschillende leveranciers zijn, hebben wij ervoor gekozen om dit aan te duiden met STORE en SHOP. 

De Producten worden dus apart afgerekent!! 

Heeft u zowel in de Shop als in de Store gewinkeld, dan moet u rekening houden met 2 betalingsprocedures!

U rekent dus apart af in de Store en in de Shop!

 

Er wordt altijd duidelijk aangegeven welke Kortingsacties, gratis verzenden of winacties bij de Shop of de Store hoort!

Bij inschrijving wordt u op de hoogte gehouden over deze acties.

Rotterdam Stores

In de Rotterdam Store worden Rotterdamse universele designs aangeboden op kleding, accessoires en woonaccessoires. Deze universele Rotterdamse producten (goodies) worden aangeboden met verschillende thema`s zoals: R`DAM-DOX voor de havenwerker, Playoffs voor de Sportfans en de Rotterdamse Provinciale voor Rotterdammers die oorspronkelijk uit een van de 12 provincies komen. Deze kunt u vinden op de filter aan de linkerkant van de pagina. Hier vindt u ook alle DreamSkyLine Bannervlaggen.

1/24

Hier in de Rotterdam Store treft u ook producten aan met een eigen concept Rotterdamse vlag genaamd, "DreamSkyLine General Basic (Unity Flag)". Bij elkaar zijn er 5 varianten nieuwe Rotterdamse vlaggen. Deze universele Rotterdamse vlag staat voor begrip, eenheid, liefde en respect voor elkaars afkomst, bepaalde denkwijze of geloofsovertuiging. Al deze thema`s zijn ook in de Rotterdam T-shirts&Hoodies Shop terug te vinden met verschillende basisdesigns en pakkende quotes. 

DSL GENERAL BASIC (Unity Flag)2.jpg

Rotterdam T-shirts&Hoodies Shop

Hier vindt u universele Rotterdamse T-Shirts, hoodies, sweaters, polo`s en accessoires.

1/22

International Store

In de international Store vindt u goodies die Rotterdamse Internationale Trots vertegenwoordigen. Hier vindt u producten met zowat alle nationale wereldvlaggen op woonaccessoires zoals:  kussens, dekens/dekenvlaggen, mokken, cellphonecases, laptopsleeves, zitzakken, vlaggen, handdoeken, handdoekvlaggen en meer.

De thema`s in de international Store zijn alle landen van de wereld, Bijzondere gemeente, MiXed-Race en de DreamSkyLine internationale vlaggenlijn.

1/23

International T-shirts&Hoodies Shop

Hier vindt u alle internationale T-Shirts, sweaters, hoodies, polo`s en accessoires.

1/15

IInternationale DreamSkyLine Vlaggen

Hier op deze pagina kunt u uw nationale DreamSkyLine vlag bestellen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.