Disclaimer

 

De website www.rotterdamngoodies.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van RotterDAMNgoodieS. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RotterDAMNgoodieS.

De inhoud van deze website en andere uitingen van RotterDAMNgoodieS op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door RotterDAMNgoodieS wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. RotterDAMNgoodieS behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Contact
info@rotterdamngoodies.nl
Telefonisch bereikbaar van Ma-Vrij  09:00-17:00
Tel: 06-34272978
KVK: 80494757
BTW: NL003456247B04
VEILIG BETALEN MET:

Creates by .M.C. Lansmans & FLOR-IT

©2020 RotterDAMNgoodieS.NL 

Beste Rotterdammers en niet Rotterdammers. RotterDAMNgoodieS is constant bezig om de functionaliteit en gebruikvriendelijkheid van de webshop te verbeteren. Deze willen wij graag voor u waarborgen. Daarom waarderen wij het ten zeerste als u hierover meedenkt en feedback geeft.

 

Uw feedback kunt u sturen naar info@rotterdamngoodies.nl

Dank!

 

 

   Schrijf u hier in voor de RotterDAMNgoodieS blogpost en nieuwsbrief. Ontvang updates van winakties, mooie aanbiedingen met kortingen op goodies en meer!