Internationale DreamSkyLine Unity Vlaggenlijn

DSL ROYAL.jpg
SURINAM.jpg
DSL UNITY TURKEY.png
CAPE VERDE.png
DSL UNITY POLEN.png
DSL INDONESIA.jpg
DSL MOROCCO.png
DSL CURACAO.png

 Waar kom je vandaan?

Is een van de meest voorkomende vragen als je iemand net leert kennen! Trots zal iemand vertellen over zijn of haar afkomst, die overigens tegenwoordig veelal een mix van verschillende nationaliteiten is!

De vlag van een land is het belangrijkste nationale symbool die visueel de afkomst van de persoon aangeeft, of de regio waar hij of zij vandaan komt. De inwoners van een land zijn logischerwijs vaak geweldig trots op hun afkomst en cultuur, waarbij de vlag een nationaal symbool is van eenheid en saamhorigheid.

 

RotterDAMNgoodieS.NL heeft een eigen vlaggenlijn ter beschikking voor de vele nationaliteiten die Rotterdam rijk is, en biedt voor elk land een vlag met de DreamSkyLine Unity aan. Bent u trots op uw afkomst en trots op het Rotterdammerschap?  Dan kunt u hier op deze pagina uw nationale Rotterdamse vlag bestellen. 

 Heet uw buitenlandse gasten welkom met hun eigen nationale vlag.

Heeft u een belangrijke zakelijke bespreking met een buitenlandse delegatie? Bestel dan hier nationale vlaggen met de voor uw hoogwaardige bezoek. Uw gasten zullen het zeer waarderen als ze hun eigen nationale vlag als Rotterdams aandenken krijgen aangeboden om het hechte samenwerkingsverband te kunnen benadrukken. Onze leverancier levert de vlaggen op tijd en staan garant voor excellente kwaliteit. 

 

       ​                Rotterdamse Internationale Trots bestellen?

Alleen bij RotterDAMNgoodieS kunt u de provinciale Nederlandse vlaggen en alle nationale wereldvlaggen bestellen in combinatie met de DreamSkyLine Unity. De vlaggen kunt u hier onderaan aanvragen.

 

Na betaling word uw vlag vervaardigd conform de officiële vastgelegde kleurvoorschriften van de vlag van het land. Onze leverancier hanteert deze voorschriften altijd bij het maken van een officiële vlag. U krijgt uw vlag met de grootste zorg thuis toegezonden binnen 3 tot uiterlijk 5 werkdagen.

 

Veel plezier met uw persoonlijke nationale DreamSkyLine vlag.

Klik hieronder om te bestellen

INTERVLAG VLAGGENLIJN.png