R`dam DOX

De Rotterdamse haven heeft zoals eenieder weet een rijke historie van scheepvaart en handel. Sinds de stichting van Rotterdam als klein vissersdorpje tot aan de grootste havenstad van de hele wereld, naar uiteindelijk de grootste en een van de modernste havensteden van Europa. Rotterdam heeft zijn status vandaag de dag te danken aan een van de meest belangrijke beslissingen in de Rotterdamse geschiedenis.

In 1875 werd er begonnen met het uitgraven van de duinen bij Hoek van Holland. Primitief werd er letterlijk en figuurlijk met schep en kruiwagen plus minus 35 kilometer duin naar open zee uitgegraven, en het ontstaan van De Nieuwe Waterweg was geboren. Vanaf dat moment konden de grootste zeeschepen ter wereld de Rotterdamse haven sneller bereiken, en brachten daarmee de haven naar haar huidige status.

RotterDAMNgoodieS wil met het merk R`DAM DOX de Rotterdamse havenwerkers en maritieme wereld van frisse Rotterdamse merch voorzien, om het merk Rotterdam te blijven promoten waar ook ter wereld.

 

 

Kijk ook voor meer GoodieS van R`DAM-DOX bij RotterDAMNgoodieS T-Shirts & HoodieS

Veel shopplezier! 

Contact
info@rotterdamngoodies.nl
Telefonisch bereikbaar van Ma-Vrij  09:00-17:00
Tel: 06-34272978
KVK: 80494757
BTW: NL003456247B04
VEILIG BETALEN MET:

Creates by .M.C. Lansmans & FLOR-IT

©2020 RotterDAMNgoodieS.NL 

Beste Rotterdammers en niet Rotterdammers. RotterDAMNgoodieS is constant bezig om de functionaliteit en gebruikvriendelijkheid van de webshop te verbeteren. Deze willen wij graag voor u waarborgen. Daarom waarderen wij het ten zeerste als u hierover meedenkt en feedback geeft.

 

Uw feedback kunt u sturen naar info@rotterdamngoodies.nl

Dank!

 

 

   Schrijf u hier in voor de RotterDAMNgoodieS blogpost en nieuwsbrief. Ontvang updates van winakties, mooie aanbiedingen met kortingen op goodies en meer!